CUCO PER VAJZA Physio Forma COMFORT 6-16 MUAJSH | 2 COPE

Cuco apo biberoni gjënjeshtar Chicco PhysioForma Comfort për fëmijë të moshës 6-16 muajsh ka një formë ekstra ergonomike. Me vetëm 4 pika kontakti ofron butësi ekstreme në fytyrën e foshnjës, duke lehtësuar lëvizjen e gojës. Ky cuco Chicco favorizon zhvillimin e saktë të gojës dhe ndihmon në pozici....

Marka: Chicco
880Lekë
1

Përshkrimi

Forma ekstraergonimike. Lë hapësirë ​​të mjaftueshme për zonën e hundës dhe mjekrës, duke lehtësuar lëvizjen dhe frymëmarrjen. Ofron qetësi "Comfort" sepse ka vetëm 4 pika kontakti për të siguruar delikatesën maksimale gjatë kontaktit me fytyrën e foshnjës. Cuco për fëmijë Physio Forma COMFORT 6-16 muajsh: 8058664082513

Specifikimet

Kodi 628078
Marka Chicco
Mosha 7 muaj - 24 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp