Kanë mbetur 2

Set 3 në 1 Karrocë Tic Toc i kompletuar me cantën dhe mbulësen dimërore nga Foppapedretti - Ngjyrë bezhë

TicToc një set i lehtë, kompakt, inovator dhe jashtëzakonisht praktik. Mbyllet lehtësisht me një dorë dhe përdoret deri në moshën 4 vjecare.

69,900Lekë79,900Lekë
Ulje13%
1

Përshkrimi

Praktike dhe kompakte, e vecantia e skeletit prej alumini me me një gjerësi vetëm 51 cm, e bëjnë këtë set të pranueshëm edhe për hapësirat më të ngushta si ashensorët e vegjël apo ngushtica të caktuara. 


TicToc është krijuar për minimalistët, me një vëmendje maksimale ndaj detajeve, pëlhurave me mbrojtje UPF 50+, zinxhirëve rezistent ndaj ujit dhe rrotave të mirëplanifikuara me kushineta dhe amortizues të brendshëm të cilët ofrojnë rehati për fëmijët dhe prindërit! 


Koshi portbebe (9 kg)


• E përshtatshme që nga lindja;

• Praktike dhe super-kompkate;

• Zinxhirët janë rezistent ndaj ujit;

• Pëlhurë UPF50+ *

• Kapuç i tendës i zgjatshëm, i aftë të përshtatet;

• Dritare panoramike për ajrosje më të mirë në muajt e verës;


• Dorezë ergonomike;

• Mbulesë cilësorë, tepër e vecantë;

• Veshje e brendshme mund të hiqen, pastrohen lehtësisht;

• Dyshek i lëvizshëm.


Ndenjësja e shëtitjeve (pushchair) 

• Për fëmijë që nga lindja deri në 22 kg dhe mund të pozicionohet përballë prindërve apo rrugës. 


• Mbyllja e skletit është super-kompakte, kryhet me një dorë dhe skeleti mund të qëndrojë në këmbë;• Rrip sigurimi praktik, i sigurt i pajiusur me sistemin e mbylljes Easyclose;


 Transportohet lehtësisht me njërën dorë;

• Kornizë e lehtë alumini me detaje estetike;

• Kornizë që zë shumë pak hapësirë ​​(vetëm 51 cm e gjerë) 

• UPF50+ *

pëlhurë mbrojtëse nga dielli dhe zinxhirë H2O rezistente ndaj ujit 

• Ndenjëset palosen në skelet nga të dyja anët; 

• Dorezë ergonomike e aftë të përshtatet në lartësi; 

• Tendë e zgjatshme  dhe e aftë të përshtatet sipas kërkesave dhe në lartësi; 


• Ofron mbrojtje nga dielli UPF50+ * 

• Detaje në pëlhurë me efekt lëkure 

• Mbështetëse kurrizi e rregullueshme me shumë pozicione me sistem ventilimi Air Flow;


• Mbështetësja e këmbëve përshtatet në disa pozicione.• Rrotat e pasme me sistem frenimi shumë praktik;

• Shportë e madhe ruajtëse që mund të mbyllet me mbyllje magnetike dhe detaje reflektuese


• Mushamaja e shiut e përfshirë;

• Mbulesa e këmbës e përfshirë në set;
Sexholino (sedilje makine) 


• Miratuar sipas Rregullores Evropiane ECE R129/03 i-Size

• Për fëmijë nga 40 deri në 87 cm në lartësi (pesha maksimale 13 kg)

• Testi i goditjes anësore të mbrojtjes së trupit të sigurt;

• Fiksohet lehtësisht në kornizë me rripat e sigurimit;

• Mbështetësja e kokës dhe rripat e sigurisë me 3 pika të aftë të përshtaten.;

• Reduktues (mbushje) ergonomik për muajt e parë;

• Tende e aftë të përshtatet sipas dëshirës; 

• Dorezë ergonomike, komode për transport.


Canta Pretty e përfshirë në set. 


Përmban një shtresë ndërrimi për bebin;

Rrip për ta përdorur si në imazhin e mësipërm. 

Xhepa termikë;


Përdoret edhe si cantë shpine. 


Skeleti: 

I hapur:  L 86/103 | Gj 71,5/91 | Gj 51

I palosur  cm: L 68,5 | Gja  19.5 | Gj 51

Pesha neto: 5,8 kg


Portbebe

E hapur : L 65 | Gj  83 | Gj 41.5

E palosur: L 18 | Gj 83 | Gj  41,5

Pesha neto: 4,2 kg


Karroca me ndenjësen e shëtitjeve: 

E hapur cm: L 103/107/111 |Gj  71,5/91 | Gj  51

E palosur cm: L  68,5 | Gj 26 | Gj 51

Pesha neto: 9,8 kg


Sexholino:

L 58 | Gj 66 |Gj 45

Pesha neto: 4.5 kg


Pehsa e paketimit 24 kg. 

Manuali 

Produkte të ngjashme

whatsapp