CHICCO RANA AEROSOL PER FEMIJE

Aerosoli Chicco Rana është krijuar posacërisht për ndihmuar bebet dhe fëmijët tuaj.

Marka: Chicco
7,000Lekë9,700Lekë
Ulje28%
1

Përshkrimi

Aparati AEROSOL CHICCO RANA është dizenjuar në formë lodre posacërisht për t'u përshtatur me fëmijët tuaj.

Ky produkt është një aerosol praktik dhe tepër funksional, me një dizajn fëmijëror i cili argeton fëmijën dhe nuk e vendos përballë një procesi zbavitës, si aktor kryesor të këtij aktiviteti, falë maskës së butë është e përshtatshme për fëmijën dhe për të gjithë familjen.

Maskat e buta dhe të përbëra prej silikoni janë në dy dimensione. Maska më e vogël është e përshtatshme për fëmijën e sapolindur dhe të femijëve në përgjithësi, dhe ofron rehati maksimale gjatë terapisë.

Maska më e madhe është e përshtatshme për të gjithë familjen. Aerosoli është një zgjidhje shumë e mirë për shkak se avulli ndihmon në shkrirjen e mukusit duke liruar kështu rrugët e hundës. Në këtë rast duhet të keni kujdes për të mos përdorur solucione me përmbajtje kortizoni, pasi efektet anësore mund të jenë të mëdha.

Cfarë e bën pajisjen Chicco ideale për të vegjlit?

  • Forma e saj argëtuese;
  • E përshtatshme për përdorim nga muajt e parë të jetës së fëmijëve;
  • Aksesorët mund të ruhen brenda;
  • Përthithje të shpejtë dhe efektive.

Karakteristikat

  • Maskat prej silikoni super të buta të Chicco janë në dispozicion në dy madhësi.
  • Më e vogla lejon një pvrshtatje perfekte të fytyrës së foshnjave dhe ofron rehati maksimale gjatë terapisë.
  • Më e madhja është e përshtatshme për të gjithë familjen.Maskat pediatrike të buta dhe me një formë ergonomike garantojnë përshtatjen dhe komoditetin maksimal.
Aersol për bebe, fëmijë dhe të rritur: 8058664073290

Specifikimet

Kodi 584056
Marka Chicco
Origjina Itali

Produkte të ngjashme

whatsapp