CAM - Karrocë Teke për Fëmijë - Matic

Karroca Matic Cam është një super karrocë teke për shëtitje dhe tepër e vecantë.

Marka: CAM
18,000Lekë27,000Lekë
Ulje33%
1

Përshkrimi

Kjo karrocë e përbërë nga një skelet alumini dhe me një sistem frenimi shumë cilësor, ju ofron rehati dhe siguri maksimale. Është e aftë të rrotullohet 360 gradë;

Edhe pse është karrocë shëtitore, është e përshtatshme për fëmijë që nga lindja;

Karroca teke Matic është e lehtë (5.9 kg) dhe kompakte (56 cm);

Transportohet lehtësisht në bagazhin e makinës;

Skeleti është prej alumini dhe me një pamje moderne;

Streha mund të zgjatet ose shkurtohet, sipas dëshirës;


Mbështetësja e kurrizit mund të rregullohet në 3 pozicione të ndryshme me vetëm një dorë, duke u bërë kështu e përshtatshme për përdorim që nga lindja;

Mbështetësja e kurrizit është e pajisur me rrjetë;

Streha mund të hapet totalisht për ditët e bukura me diell;

Mbështetësja e këmbëve rregullohet në pozicione të ndryshme;

Ulësja është e gjerë, e thellë dhe e përforcuar;

Dorezë e vetme;

Shiriti i sigurisë është i lëvizshëm;

Frenim i centralizuar pedalesh;

Gjithsej karroca ka 4 rrota, dy të parme dhe dy rrota të pasme;

Rrotat e parme janë të kthyeshme, me sistem frenimi;

Rrotat e pasme janë me sistem frenimi të sinkronizuar;

Suspancioni i parmë dhe i pasëm është i butë;

Rripat e sigurimit janë me 5 pika;

Mbulesa fiksohet lehtësisht në skeletin e karrocës;

Koshi është i gjerë dhe kompakt;

Karroca është e përshtatshme për tu marrë kudo nëpër qytet me transport publik dhe me makinë, duke pasur parasysh mbylljen praktike dhe të shpejtë në formë ombrelle;

Palosje kompakte, sistem palosjeje me një dorë të vetme;

Pas palosjes mund të kycet;

Qëndrim në këmbë kur paloset;

Pjesa prej cope është e lehtë për t'u hequr dhe mund të lahet në 30 gradë;

Mbështetësja e këmbëve është 19 cm e gjatë;

Mbështetësja e kurrizit është 47 cm e gjatë;

Dimensionet kur është e hapur: 45 x 85 x 101 cm;

Dimensionet kur është e mbyllur: 45 x 28 x 56 cm;

Pesha: 5.9 kg;

Aksesorët e përfshirë: Streha që mund të zgjatet si tendë; Canta bartëse; Mbulesa e shiut; Koshi për mbajtjen e sendeve.

Specifikimet

Kodi 388806
Marka CAM
Ngjyra Bezhë

Produkte të ngjashme

whatsapp