CAJ ORGANIK ME FRUTA HiPP - 40 GR

Caj organik me fruta të ndryshme: mollë, trëndafil i egër, karotë, panxhar,  mjedër. Nuk përmban gluten, sheqer,  aromatizues, kontaminues. Qeset nuk kanë mbajtëse metalike apo përbërës të modifikuar gjenetikisht. Paketimi: 40 gramë.

Marka: HiPP
380Lekë
1

Përshkrimi

Mund të përmbajë gjurmë selinoje. Pesha neto: 40g Përgatitja: Në 200 ml ujë të vluar vendosni një bustinë çaj dhe lëreni për 5-8 minuta. Ftoheni çajin në temperaturë ambienti dhe konsumojeni. Përdorimi: Në varësi të moshës së fëmijës suaj, rekomandohet 1-2 filxhan në ditë. Të ruhet në vend të thatë. Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim Prodhues: Ulrich Walter GmbH Dr. Jurgen-Ulderup-Strase12 49356 Diepholz/Germany Eksportues: HiPP Austria GmbH, A-4810 CAJ ORGANIK ME FRUTA HiPP - 40 GR: 9062300132141

Specifikimet

Kodi 678091
Marka HiPP
Mosha deri në 5 vjeç

Produkte të ngjashme

whatsapp