CAJ FINOKU PER BEBE DHE TE RRITUR HiPP | ORGANIK - 30 GR

Caji i finokut HiPP përbëhet nga finoku organik. Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, kontaminues apo aromatizues. Qeset e cajit nuk kanë mbajtëse metalike dhe sigurisht që nuk kanë përbërës të modifikuar gjenetikisht. Mund të përdoret për bebet, pasi qetëson kolikat. Ka vlera të jashtëzakonshme....

Marka: HiPP
520Lekë
1

Përshkrimi

Pesha neto: 30g Përgatitja: Në 200 ml ujë të pijshëm shtoni 1 bustinë dhe lëreni për 5 minuta. Ftoheni çajin në temperaturë ambjenti dhe konsumojeni. Përdorimi: Në varësi të moshës së fëmijës suaj, rekomandohet 1-2 filxhan në ditë. Të ruhet në vend të thatë. Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim Prodhues: Ulrich Walter GmbH Dr. Jurgen-Ulderup –Strase12 49356 Diepholz/Germany Eksportues: HiPP Austria GmbH, A-4810 CAJ FINOKU HiPP | ORGANIK - 30 GR: 9062300132127

Specifikimet

Kodi 679016
Marka HiPP

Produkte të ngjashme

whatsapp