Biberon Philips Avent Natural Roze 125 ml

Biberoni Philips Avent Natural rozë për të porsalindurit, ka rrjedhshmëri të ngadaltë dhe më të mirëkontrolluar.

Marka: Avent
1,150Lekë
1

Përshkrimi

Imitim perfekt i formës së gjirit

Imitim perfekt i formës se gjirit qe e bëne thithjen më të lehtë dhe të rehatshme për bebin


Valvula e vecantë Airfree e mban kokën e biberonit gjithmonë plot me qumësht pavarësisht pozicionit të tij! Kjo bën të mundur ushqyerjen e bebit në pozicione sa më natyrale dhe të rehatshme për të! Kjo gjë ndihmon në tretjen e qumështit dhe redukton rrezikun e refluksit!


Valvula jone unike AirFree tërheq ajrin nga thitha kështu që fëmija juaj gëlltit më pak ajër ndërsa pi. Kjo mund të ndihmojë në zvogëlimin e problemeve si dhimbja e barkut, refluksi dhe gazrat.


Kjo shishe është krijuar nga materiale 100% pa përmbajtje BPA-je

E lehtë për t'u mbajtur nga të vegjlit.


Pastrohet lehtësisht.

Biberon Philips Avent Natural Roze 125 ml: SCF031/17

Specifikimet

Kodi 793021
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp