APTAMIL PRONUTRA 3 - FORMULE PER BEBE | 800GR

Aptamil Pronutra 3 - Qumësht formulë me paketim 800 gr. Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Kur bebja mbush 10 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3. Aptamil 3 ësht....

Marka: Aptamil
2,520Lekë
1

Përshkrimi

Alergjene: qumeshti, peshku, soja. Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur Energji 273 kj /65kcal ; Yndyrna 2.6g prej te cilave: (te ngopura 0.83 g, Acid linoleik (LA) 354 mg, α-Acid linoleik(ALA) 56 mg, Dokosahekzanoik acid (DHA) 12 mg; Karbohidrate 8.7g prej te cilave: (sheqer 6.6g, laktoze 6.1g, inositol 5.0mg); Fibra 0.9g prej te cilave GOS3 0.72g, FOS3 0.12g, 3’GL 4 0.01g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 49μg, Vitamine D 3.1μg, Vitamine E 0.94mg, Vitamine K 4.9μg, Vitamine C 15mg, Vitamine B1 0.04mg, Vitamine B2 0.23mg, Vitamine B3 0.25mg, Vitamine B6 0.0 mg, Acid folik 8.7μg, Vitamine B12 0.4μg, Biotin 1.5μg, Acid Pantotenik 0.65mg, Minerale; Natrium 26mg, Kalium 151mg, Klorid 51mg, Kalcium 120mg, Fosfor 96mg, Magnez 10mg, Hekur 1.2mg, Zink 0.39mg, Jod 20μg , L-karnitine 1.6mg, Koline 9.8mg, Karbohidrate jokalorike 0.4g Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 3 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje + 3 luge matese Paketim 800gr *Shenim i rendesishem Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera *Kujdes: Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.

Specifikimet

Kodi 605051
Marka Aptamil

Produkte të ngjashme

whatsapp