APTAMIL PRONUTRA 2 - FORMULE PER BEBE | 800GR

Aptamil Pronutra Advance 2 - Qumësht formulë me paketim 800 gr. Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE.

Marka: Aptamil
2,520Lekë
1

Përshkrimi

APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 2 - Formulë qumështi e vazhdimit 800gr Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE.

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje të vogëlushit tuaj nga 6-12 muaj. Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 10 muaj rmund të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3 800gr .

Specifikimet

Kodi 601013
Marka Aptamil
Mosha 7 muaj - 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp