APTAMIL PRONUTRA 2 - FORMULE PER BEBE | 400GR

Aptamil Pronutra Advance 2 - Qumësht formulë me paketim 400 gr. Ky model, në ofertë skadon me 26 janar 2022.

Marka: Aptamil
1,440Lekë
1

Përshkrimi

Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE.

Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 10 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3.

Aptamil Pronutra Advance 2 - Formulë qumështi e vazhdimit 400gr Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje të vogëlushit tuaj nga 6-12 muaj. Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar

Specifikimet

Kodi 662033
Marka Aptamil
Mosha 6 muaj - 12 muaj
Pesha neto 400 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp