Aptamil 1- Formulë foshnjore 0-6 muajsh 400G

Aptamil Pronutra Advance 1 është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Kjo formulë për bebe, e patentuar si formula e gjeneratës së ardhshme, kombinon p....

Marka: Aptamil
1,440Lekë1,600Lekë
Ulje10%
1

Përshkrimi

Aptamil 1 mund të përdoret që nga lindja. Formula Pronutra ADVANCE është përshtatur për nevojat e veçanta, ushqyese të foshnjës tuaj, ku veçanërisht gjatë kësaj faze të hershme të jetës, zhvillimi i sistemit imunitar si edhe zhvillimi i trurit të bebit mbështeten në mënyrë optimale nga kjo formulë. Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja. Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur: Energji 285kj/68 kcal ; Yndyrna 3.2g : (te ngopura 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs2 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg); Karbohidrate 8.2g: (sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g: (GOS3 0.5g, FOS3 0.08g, 3’GL (HMO)4 0.015g) Proteina 1.4g; Vitamina: Vitamine A 60μg, Vitamine D 1.7μg, Vitamine E 0.77mg, Vitamine K 5.9μg, Vitamine C 9.0mg, Vitamine B1 0.05mg, Vitamine B2 0.14mg, Vitamine B3 0.46mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 13μg, Vitamine B12 0.17μg, Biotin 1.8μg, Acid Pantotenik 0.49mg, Minerale; Natrium 23mg, Kalium 78mg, Klorid 54mg, Kalcium 73mg, Fosfor 50 mg, Magnez 7.1mg, Hekur 1.0mg, Zink 0.50mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.1μg, Jod 13μg, L-karnitine 2.00mg, Koline15mg, Taurine 5.1mg, Nukleotide 2.4mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g Doza standarte: Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml ujë + 3 lugë matëse

Specifikimet

Kodi 661050
Marka Aptamil

Produkte të ngjashme

whatsapp