APARAT KUNDER MUSHKONJAVE CHICCO

Pajisja kundër mushkonjave Chicco vepron përmes ultratingujve të cilët bezdisin mushkonjat, por që nuk shkaktojnë ndonjë efekt të padëshiruar tek fëmijët. Punon me një bateri alkaline 1.5 V për një kohëzgjatje mesatare rreth 100 orësh. Ky aparat kundër mushkonjave është i përshtatshëm për përd....

Marka: Chicco
1,490Lekë
1

Përshkrimi

Aparat kundër mushkonjave dhe insekteve të bezdisshme. Tërësisht i padëmshëm për njerëzit. Mund të perdoret kudo: në shtëpi dhe ambient të jashtëm. Aparat kundër mushkonjave për fëmijë e markës Chicco: 8058664042913

Specifikimet

Kodi 599033
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp