Kujdesu për të vegjlitdhe je kujdesurpër të ardhmen!

Në gjithcka që bëjmë dhe ofrojmë jemi të fokusuar për të dhënë më të mirën e vetes e për të marrë më të mirën prej jetës, për veten dhë për nënat që janë pjesë e jona.

ndaj jemi krijuar, për ta bërë jetën dhe prindërimin më të lehtë!

Pse pernenat.shop?

Sjellim për ju produktet më cilësore të firmave më të vlerësuara.
Vetëm me një click dhe cdo porosi do te vijë në shtëpinë tuaj, kudo që ndodheni, në cdo qytet të Shqipërisë.
Ofrojmë shërbim përmes një platforme të thjeshtë që siguron mbështetje maksimale për cdo vizitor.

Eja në skuadrën tonë

Nëse edhe ti e gjen veten duke besuar në qëllimin, misionin dhe vlerat që pernenat.shop dëshiron të përcjellë, dhe e ndjeni thellësisht se edhe ju mund të kontribuoni, lutemi të na kontaktoni ne postën elektronike: skuadra@pernenat.shop dhe le të përkujdesemi së bashku për të sjelllë copëza lumturie.