ZBUTES RROBASH PER BEBE NANNYS - 1LT

Zbutes rrobash Nannys per bebe, me arome te kendshme. Anti alergjik dhe i testuar dermatologjik. I krijuar me formule te vecante enkas per rrobat dhe lekuren e bebeve.

Marka: Nannys
230Lekë
1

Përshkrimi

Zbutes rrobash per bebe me arome te kendshme. Me nje sasi prej 1 liter e markes Nannys. Mban rrobat e buta dhe me arome mjaft te mire qe zgjat.

ZBUTES RROBASH PER BEBE NANNYS - 1LT : 5201312160009

Specifikimet

Kodi 674049
Marka Nannys
Përmasat e paketimit 1 L

Produkte të ngjashme

whatsapp