PELENA NANNYS SENSITIVE MAXI N.4 (7-18 KG) 20 COPE

Të holla, të lehta, shumë të rehatshme, këto pelena e lejojnë fëmijën tuaj të lëvizë lirshëm dhe të luajë pa problem. Të përbëra nga shtresa të cilat lejojnë thithje maksimale të lagështisë.

Marka: Nannys
600Lekë
1

Përshkrimi

Pelena te markes Nannys, Maxi, shume te rehatshme per femijen tuaj. E holle dhe e lehte, ajo e lejon te femijen te levize lirshem dhe te luaje pa problem. Te perbera nga shtresa te cilat lejojne thithje maksimale te lageshtise. Paketimi permban 20 cope pelena ne brendesi. Jane te pershtatshme per bebet qe peshojne 7 deri ne 18 kg (Nr 4) Shtresa e jashtme eshte me vete-ajrosje. Jepini rehatine qe i duhet femijes tuaj. Pelena te cilat mbrojne lekuren e bebit nga irritimi dhe skuqja.

PELENA NANNYS SENSITIVE MAXI N.4 (7-18 KG) 20 COPE: 5201312610290

Specifikimet

Kodi 686041
Marka Nannys
Pesha 7 kg - 14 kg
Madhësia e pelenës 4

Produkte të ngjashme

whatsapp