NANNYS SENSITIVE NUMER 2 MINI (3-6 KG ) 46 COPE

Të holla, të lehta, shumë të rehatshme, këto pelena e lejojnë fëmijën tuaj të lëvizë lirshëm dhe të luajë pa problem. Të përbëra nga shtresa të cilat lejojnë thithje maksimale të lagështisë.

Marka: Nannys
980Lekë
1

Përshkrimi

Pelena te markes Nannys, Mini, shume te rehatshme per femijen tuaj. E holle dhe e lehte, ajo e lejon te femijen te levize lirshem dhe te luaje pa problem. Te perbera nga shtresa te cilat lejojne thithje maksimale te lageshtise. Paketim ekonomik permban 46 cope pelena ne brendesi. Jane te pershtatshme per bebet e sapolindura qe peshojne 3 deri ne 6 kg (Nr 2) Shtresa e jashtme eshte me vete-ajrosje. Jepini rehatine qe i duhet femijes tuaj. Pelena te cilat mbrojne lekuren e bebit nga irritimi dhe skuqja.

NANNYS SENSITIVE NUMER 2 MINI (3-6 KG ) 46 COPE: 5201312610337

Specifikimet

Kodi 687064
Marka Nannys
Mosha deri në 6 muaj
Pesha 3 kg - 6 kg
Madhësia e pelenës 2

Produkte të ngjashme

whatsapp