NANNYS SENSITIVE JUNIOR NUMER 5 (11-25 KG) 42 COPE

Pelena te markes Nannys, Sensitive junior, shume te rehatshme per femijen tuaj. E perbera nga shtresa te cilat lejojne  thithje maksimale te lageshtise. Paketimi permban 42 cope pelena ne brendesi. Jane te pershtatshme per bebet qe peshojne 11 deri ne 25 kg (Nr 5)

Marka: Nannys
1,330Lekë
1

Përshkrimi

Pelena te markes Nannys, Sensitive junior, shume te rehatshme per femijen tuaj. E holle dhe e lehte, ajo e lejon te femijen te levize lirshem dhe te luaje pa problem. Te perbera nga shtresa te cilat lejojne thithje maksimale te lageshtise. Paketimi permban 42 cope pelena ne brendesi. Jane te pershtatshme per bebet qe peshojne 11 deri ne 25 kg (Nr 5) KODI:5201312610375

Specifikimet

Kodi 690031
Marka Nannys

Produkte të ngjashme

whatsapp