Nannys Pelena Midi 22 Cope 4-9 kg

Të holla, të lehta, shumë të rehatshme, këto pelena e lejojnë fëmijën tuaj të lëvizë lirshëm dhe të luajë pa problem. Të përbëra nga shtresa të cilat lejojnë thithje maksimale të lagështisë.

Marka: Nannys
570Lekë
1

Përshkrimi

Paketimi permban 22 cope pelena në brendësi. Janë të përshtatshme për bebet që peshojnë 4 deri ne 9 kg (Nr 3).

Shtresa e jashtme eshte me vete-ajrosje.

Jepini rehatine qe i duhet femijes tuaj.

Pelena te cilat mbrojne lekuren e bebit nga irritimi dhe skuqja.

Nannys Pelena Midi 22 Cope 4-9 kg: 5201312610283

Specifikimet

Kodi 684047
Marka Nannys
Pesha 4 kg - 9 kg

Produkte të ngjashme

whatsapp