Mënyrat e Pagesës

Në platformën pernenat.shop, ju mund të porosisni online dhe pagesën ta kryeni nëpërmjet 2 mënyrave kryesore, të cilat po përpiqemi t’ju shpjegojmë më poshtë:

Paguaj me para në dorë (cash) gjatë dorëzimit të produktit

Pra, ju do të paguani vetëm pasi produkti t’ju jetë dorëzuar. Kjo është një mënyrë e thjeshtë dhe e sigurt. Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që do të merni porosinë, faturën.

Paguaj nëpërmjet transfertave bankar

Nëpërmjet kësaj mënyre, ju mund të paguani kudo që ndodheni. Llogaritë tona të bankës janë në Bankën Kombëtare Tregtare (BKT), në ALL (Lek) dhe Euro, kështu që ofrohet lehtësi për ta kryer pagesën në valutën që dëshironi.

Llogaritë janë në emër të subjektit Invocrown shpk, që zotëron projektin pernenat.shop

Invocrown shpk

Tirane, Albania

L61906518Q

Përmbajtja duke u përditësuar…

Pagesa nëpërmjet Credit/Debit Card.

Edhe nëpërmjet kësaj mënyre, ju mund të paguani kudo që ndodheni.