Si të veproj nëse kam harruar fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë time?

Klikoni në ikonën "Profili im", vendosni emailin tuaj, dhe në faqen e radhës klikoni butonin "Keni Harruar Fjalëkalimin".

Pas kësaj një email është dërguar në postën tuaj elektronike (emailin e vendosur). Kontrolloni Inbox-in (kutine tuaj të mesazheve) dhe nëse asnjë email nga pernenat.shop nuk ka mbërrituar atëherë lutemi të kontrolloni dosjet Junk ose Spam apo edhe Promotions (nëse përdorni Gmail).

Pasi keni gjetur emailin, klikoni në linkun që gjendet në përmbajtje të emailit dhe në faqen e hapur vendosni Fjalëkalimin e Ri

Pas kësaj, kthehuni në pernenat.shop, klikoni tek Profili im dhe logohuni me emailin dhe Fjalëkalimi e Ri.