Si të bëjmë një porosi?

Proçesi i kryerjes së një porosie është shumë i thjeshtë.

Pasi jeni duke naviguar në faqen “Kryesore”apo në faqe të tjera ku gjeni të listuar produkte të ndryshme, dhe jeni të interesuar për të bërë një porosi, ju nevojiten thjesht disa hapa për ta përfunduar atë. Klikimi mbi cdo produkt ju jep mundësinë të lexoni informacionet rreth tij, por ndërkohë nëse e keni vendosur, mund ta “Shtoni në Shportën” tuaj të blerjes me anë të butonit “Shto në Shportë”. Në të njëjtën mënyrë mund të shtoni të gjitha produktet që dëshironi. Ndërkohë do të shikoni që do të shtohet numri i artikujve të ndryshëm që do të shfaqet në krye të faqes.

Nëse jeni gati për të bërë porosinë apo parë të gjithë artikujt në shportë, thjesht klikoni tek ikona e karrocës së blerjes në krye të faqes.

Më pas butoni “Përfundo Blerjen” ju mundëson të hidheni në hapin e fundit të realizimit të porosisë.

Në të kundërt, butoni “Mbylle” ju mundëson të dilni për momentin nga “Shporta” juaj.

Nëse zgjodhët “Përfundo Blerjen” tashmë ju duhet të zgjidhni nëse blerjen do ta kryeni si “Përdorues i regjistruar” nëpërmjet butonit “Kam Llogari” ose si vizitor i thjeshtë “Vazhdo si Klient i Ri”.

Tashmë jeni në hapin  e fundit, ku ju nevojitet të kontrolloni artikujt, aplikoni ndonjë kupon (nëse keni ndonjë të tillë), vendosni ose përzgjidhni adresën ku porosia do të mbërrijë, të dhënat e blerësit dhe të dakordësoheni me termat apo kushtet e pernenat.shop

Pas kësaj, për gjithcka tjetër ju do të lajmëroheni me email ose mund të na kontaktoni në [email protected] ose të na telefononi në 0698314676.