Si mund të përdoren kuponat?

Kuponat mund të përdoren në hapin e fundit të kryerjes së porosisë (Checkout). 

Pasi të keni shikoni butonin ngjyrë lejla me emërtim "Klikoni këtu nëse keni kupon", klikoni mbi të dhe më pas vendosni kodin në kutizën e re të sapokrijuar dhe shtypni butonin "Apliko". 

Automatikisht, kuponi do të aplikohet.