Në cilat ditë mund të kryhet dorëzimi i porosisë?

Dorëzimi i porosive do të kryhet nga dita e hena deri të shtunën, brenda 24-48 orëve nga casti i "Realizimit dhe Verifikimit" të porosisë- nesë ka paqartësi në detajet e dhëna të blerësit.