Kur porosia ime do të mbërrijë? Dita dhe ora?

Për cdo veprim mbi porosinë tuaj ne do t'ju lajmërojmë me një email (sigorohuni të vendosni emailin që përdorni). Më pas në castin që korrieri do të niset drejt adresës tuaj, ai do t'ju telefonojë për detaje të nevojshme. Për gjithcka tjetër mund të kontaktoni në 0698314676.