Dëshiroj të bëj një porosi, por s'di se si ta bëj apo përfundoj atë.

Jemi përpjekuar t'ju shpjegojmë këtë gjë në pyetjen Nr.1 "Si të bëjmë një porosi?" por sidoqoftë mos hezitoni të telefononi në 0698314676 dhe ne mund t'ju udhëzojmë lehtësisht për këtë pjesë